Inicià els seus estudis de violí amb sis anys amb la Roser Cortès. Després anà amb el professor Ferran de la Varga. Posteriorment entrà a cursar els darrers cursos del Grau Professional al Liceu amb Heriberto Fonseca. Actualment està finalitzant els seus estudis de Grau Superior al Liceu amb Corrado Bolsi com a professor.

Orquestralment ha participat en diversos projectes de la Jove Orquestra Simfònica del Vallès Oriental (JOSVO), l’any 2016 va formar part de la Jove Orquestra de l’Auditori de Girona amb Jordi Piccorelli com a director. Ha estat solista i concertino a l’orquestra de cambra d’Amics de la Unió de Granollers i del Conservatori Professional del Liceu. Ha format part de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona amb Carlos Checa de director i també de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC).

Laboralment va començar donant classes de violí i llenguatge musical a l’Escola de Música Pilar Torrico de Mollet del Vallès i actualment dóna classes a l’Aula Suzuki de Can Roget a Parets del Vallès.

Phone: 630 62 96 13
Barri Quarter Migdia, 5, 08150 Parets del Vallès, Barcelona