Nascuda a Parets del Vallès l’any 1985, als 9 anys inicià els seus estudis musicals al seu poble amb Svieta Mujortova com a professora de violí.

Tot seguit, segueix els seus estudis  de Grau Professional a l’Escola Municipal de Música de Mollet del Vallès amb Ferran de la Varga.

Obté el títol de Grau Superior en l’especialitat d’Interpretació del Violí al Conservatori del Liceu amb Corrado Bolsi com a professor.

Sempre li interessà la pedagogia, així que posteriorment es formà com a professora de mètode Suzuki a Suïssa amb el professor Martin Rüttimann i obtingué els 3 primers nivells. Amb el formador belga Koen Rens, obtingué el nivell 4 de professora Suzuki.

També ha rebut classes de violí barroc de part de Catherine Mason i Corrado Bolsi.

Ha estat concertino de la Jove Orquestra de Cambra de Mollet (JOCM), la Jove Ensemble Pro Art i la Jove Orquestra i Cor del Vallès Oriental (JOCVO), amb les quals ha fet diversos programes com a solista.

Formà part de la OEMUC i posteriorment de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), sota la direcció dels mestres Lutz Köhler i i Manel Valdivieso.

De l’any 2006 al 2008 fou la concertino de la Jove Orquestra Simfònica del Vallès Oriental (JOSVO) i el 2010 la concertino de l’Orquestra de Cambra de Sabadell.

Paral·lelament, ha format part de diverses agrupacions de cambra, com el Quartet Scherzo o el Quartet Aloma.

Actualment forma part de l’Orquestra Barcelona Filharmonia (Simfonova) on en diversos programes ha fet de cap de segons violins.

També és directora i professora de l’Aula Suzuki de Can Roget.

Phone: 630 62 96 13
Barri Quarter Migdia, 5, 08150 Parets del Vallès, Barcelona